Maschinenfabrik Berthold Hermle AGMaschinenfabrik Berthold Hermle AG

Bestseller!
Hermle i fagpressen

Kontakt 

Maschinenfabrik Berthold Hermle AG

Udo Hipp / Marketing Manager

Telefon: 07426 95-6238

E-mail: udo.hipp@hermle.de

Automation, digitalisering og komplet maskinkraft

16.07.2019
viser HIMS en af mange digitale elementer for adgang til Smart Factory og Industri 4.0

Med seks maskiner, heraf fire på Hermle messestanden C 36 i hal 12, præsenterer Hermle AG sig på EMO 2019 – tro mod mottoet "Smart technologies driving tomorrow's production"!

De fire maskinmodeller på Hermles messestand repræsenterer Hermles ydelsesspektrum. Disse suppleres af særudstillingen Digitale elementer, hvor de tre områder "Digital Production", "Digital Operation" og "Digital Service" vises. Disse udgør det solide fundament for intelligent opgaveadministration, transparente bearbejdningsprocesser, smart maskin-tuning, papirløs produktion og raffinerede teknologicykler – alt sammen elementer, der er vejen til Smart Factory og Industri 4.0. En lettere betjening og bedre anvendelse af touchskærmen, garanterer Hermle med sin Home-skærm, der kan udformes individuelt samt den nye Navigator-brugerflade. Med det nye interface UMATI initieret af VDW er Hermle i løbet af EMO ligeledes sammenkoblet og viser forbindelsen med C 32 U dynamic. Også området Generativ produktion, med elementer, der er blevet produceret ved hjælp af MPA-teknologien, har sit eget område på den 560 kvadratmeter store messestand.

viser 5-akse-bearbejdningscenter C 42 U MT dynamic, der kombinerer teknologierne fræsning og drejning på en enestående måde

C 42 U MT dynamic fra serien HIGH-PERFORMANCE-LINE kombinerer teknologierne fræsning og drejning på enestående vis. Fremstillingen af et drivværkskabinet af 1.2312 til luft- og rumfartsteknikken med en diameter på 600 mm demonstrerer teknologierne i en proces. Her anvendes der også trochoidal drejning som viser de enorme fordele ved de to processer i en bearbejdning.

Video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=0-TfqEt3wh0

viser 5-akse-bearbejdningscenter C 32 U dynamic med svingrundbordet Ø 650 x 540 og styringen TNC 640

Med C 32 U dynamic præsenterer Hermle et yderligere 5-akse-bearbejdningscenter fra HIGH-PERFORMANCE-LINE-serien. Her står spindelydelsen i front. Ydeevnen illustreres med en demobearbejdning "kraftig spåntagning". Ved omdrejningstal op til 15.000 o/min, en ydelse på 42 kW og et drejningsmoment på 148 NM, viser spindlen i kombination med den meget stive udførelse af C 32 i mineralstøbningsteknologi, hvad der er muligt med intelligente fræsningsstrategier i forbindelse med den mest moderne værktøjsteknik.

Video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=bJ6hz8KQsPU

Området Automation, der hos Hermle i øjeblikket udgør en andel på ca. 30% af de udleverede maskiner, er i konstant vækst – prognosen i de næste år lyder på en stigning på op til 50% for maskinudleveringer med automation.

Hermle præsenterer to forskellige automationsløsninger på EMO.

viser håndteringssystemet HS flex med to lagermoduler, tilsluttet til et 5-akse-bearbejdningscenter C 400

Håndteringssystemet HS flex tilsluttet til et 5-akse-bearbejdningscenter C 400 fra PERFORMANCE-LINE-serien. HS flex kan modulært udstyres med flere lagermoduler og med et yderligere udbygningstrin til multipallesystemet. Kombineret med Hermles Automation-Control-System (HACS) tilbyder HS flex endnu mere fleksibilitet og betjeningsvenlighed.

viser det modulære og kompakte robotsystem RS 05-2 tilsluttet til et 5-akse-bearbejdningscenter C 250

Det kompakte og modulære robotsystem RS 05-2 med en opstillingsflade på kun 2 m2. Der er blevet brugt meget knowhow til de forskellige lagringsløsninger for lagring af råemnerne. Dermed har slutbrugerne lige fra enkeltmatricelageret, over et Kanban-lager og et skuffelager til pallelageret mange forskellige muligheder til rådighed. RS 05-2 kan tilsluttes ved fem forskellige maskinmodeller fra virksomheden Hermle og finder sine kunder lige netop inden for medicinteknikken og finmekanikken.

Video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=kHq436ORZs4

viser bearbejdningen af et drivværkskabinet på C 42 U MT (Mill/Turn)

viser den frit konfigurerbare Hermle Home-skærm

Lånemaskiner

En yderligere maskinmodel fra PERFORMANCE-LINE serien, Hermle C 650, kan ses live hos værktøjsproducenten i hal 3, stand H06.

Også værktøjsproducenten EmugeFranken satser ved præsentationen af sine værktøjer på Hermle C 42 U dynamic fra serien HIGH-PERFORMANCE-LINE – live i hal 4, stand F16.

up
arrow up